1
1

UPDATE: 8 oktober

2019 als een starttijd niet werkt voor u gelieve tekst voorkeur tijd naar 201 725 6755. ook. Ik verplaats vaak de starttijden later op de dag als er geen boeken, d.w.z. 9u starttijd kan verhuizen naar 11 uur dan weer naar 1 pm veel en veel blauwvis rond. Richard K. nam zijn 4 1/2-jarige zoon en twee broers mee. Nou, het kind toonde ze allemaal door te komen weg met de meeste vis verslaafd en geland. Natuurlijk hielp zijn vriendelijke Capt. Joe wanneer nodig. Ze geschatte 16 blauwvis en 4 gestreepte bas werden geland in de 3 uur durende reis. Dat is niet slecht. We accepteren nog steeds lopen ons. Wat betekent dat als u om welke reden dan ook besluit dat u wilt gaan vissen/sightseeing u gewoon opzien bij 17th St en 11th AV Chelsea pieren (zuidkant dichter bij Statue of Liberty kant). U moet echter een tekst bevestiging ontvangen om er zeker van te zijn dat er ruimte is op de boot. Tekst 201 725 6755. Ook leveren wij al uw visserijbehoeften, hengels, kunstaas, aas, flessen water, en lichte snacks, regenkleding indien nodig. JAGERS: vroege eend seizoen begint 15 oktober t/m oktober 22 Duck Hunt route: halve dag: aankomst 8 uur of 12 uur Black River Wildlife Management Area Chester, NJ ontbijt/lunch. Veiligheidsoriëntatie van het pistool. Sportieve kleien zowel staand als schieten vanaf een kano, ofwel knielende of zittend. (Gewoon een beetje opwarmen voor eend jagen.) Met de kano de rivier in, een gids één jager per boot. Vooral Jump schieten. Dat is ik peddel in de rug schiet je op vliegende eenden van voren als eenden Spring up. (Over het algemeen niet gemakkelijk) Deer Hunts route: aankomst Black River Wildlife Management Area Chester, NJ 12 noon lunch, Bow of Gun veiligheidsoriëntatie, inleiding tot klim boom stands (ik klim rechts naast je en Instrueer je de hele weg,) veiligheidsharnas voorzien. schieten van klimmen Treestand (krijg je vertrouwen op het echte ding) in het bos. (Hunt prebaited spots of bekende herten paden. Leer hoe lang te wachten na de slag, hoe een bloedspoor een schot herten, hoe een veld jurk een hert. NATUURLIEFHEBBERS: we bieden volledig begeleide lente/zomer 3 uur natuur kanotochten door de prachtige Black River. Zie eenden, ganzen, rivier otter, Bever, zangvogels, haviken, hoor de coyotes howl. Het is een mooie rustige reis die gegarandeerd om u te ontspannen. $150,00 per persoon. Waders, reddingsvesten en koud weer kleding geleverd. Het visseizoen loopt het hele jaar door. Februari is echter de meest uitdagende vismaand. We vissen zeven dagen per week met reizen die op elk moment beginnen met zeer redelijke prijzen. Daarnaast is er meestal een spectaculair uitzicht op de zonsondergang tijdens een Twilight trip!

Visreispick-ups kunnen worden geregeld vanaf de Chelsea Piers 11th AV. en 17th St. (zuidzijde) NY, NY in Manhattan of de Liberty Harbor Marina op 11 Marin Blvd Jersey City, New Jersey 07302, of indien nodig North Cove Yacht Harbor 225 West St. NY, NY. (toeslag vereist voor North Cove)

ANNULERINGSvoorwaarden: met een opzegtermijn van 2 weken terugbetaald of verplaatst naar een andere datum. Minder dan 2 weken kennisgeving: als de datum door iemand anders is geboekt, wordt de aanbetaling terugbetaald of naar een andere datum verplaatst. Als niemand uw datum neemt wordt de aanbetaling verbeurd.

SLECHT weer: alleen de kapitein kan beslissen of het weer onveilig is. Ik heb meer dan 3000 van deze reizen gedaan. Ik houd het veilig. Zelfs als er een orkaan en het nieuws is schrikken mensen NY Harbor is niet de Atlantische Oceaan. Het is zeer beschermd tegen storm golven en veel van de wind.

REGEN IN voorspelling: over het algemeen annuleer ik geen ritten als de kans op regen tijdens de werkelijke uren van de reis kleiner is dan 60. Bijvoorbeeld: uw reis is 9u tot 12noon.. Om 10u vraagt de voorspelling om 60 kans op regen. U annuleren. Deze bepaling wordt echter niet langer dan 4 uur voor de geplande begintijd uitgevoerd. (Dit betekent dat we niet kunnen kijken naar de prognose de dag voor uw reis) Het is niet nauwkeurig genoeg.

Heeft u vrienden of familie komen voor een bezoek? Reserveer vandaag nog een reis met NyHarborfishing.com 201 725 6755!

NyHarborfishing.com

Heb je je ooit afgevraagd, wat is het om te gaan vissen op de NYC Hudson River?

Bel: 201-725-6755

Update:. Als u niet ziet wat u wilt, u tekst de datum, tijd en hoeveelheid zitplaatsen die we zullen proberen tegemoet te komen. Tekst naar 201-725-6755 e-mail captshastay3aol.com. Ik leveren al uw visserijbehoeften, met inbegrip van koude dranken, lichte snacks, en uw visvergunning.

UPDATE: zomer vissen is goed, maar vallen vissen is geweldig. Nieuwe service: als een fervent jager (3000 speurtochten tot nu toe) Ik ben het aanbieden van volledig begeleide jachten voor eenden (meest avontuurlijke) witte staart herten en kleine spel. (haar NJ Hunting leerlingprogramma) Wat je krijgt: een boog of pistool om mee te jagen, schiet instructies op dezelfde dag (het is niet moeilijk om een boog te schieten) een klim boom stand (ik klim met je mee, inclusief veiligheidsharnas) Ik blijf bij je door het hele proces, inclusief het vinden van je prijs en het voorbereiden voor perso NAL consumptie of donatie aan “jagers helpen de hongerige” middag jaagde een persoon $300,00 twee persoon $500,00. Alle activiteiten vinden plaats op de Black River Wildlife Management Area in Chester, NJ. Ook het aanbieden van kanotochten voor eenden/ganzen. Ook, Crow, eekhoorn, fazant. Jachtseizoen voor herten Sept 12 tot en met 17 februari 2019.

Ook ben ik trots om aan te kondigen dat we in 101 reizen vorig seizoen slechts één keer gingen met het vangen van vis. Ik ben nu verzekerd dat vis op alle ritten wordt gevangen. Betalen via Pay Pal, contant, cheque. Cadeaubonnen zijn ook beschikbaar.

Ik heb al meer dan 30 jaar de haven van New York, de East River en de wateren rond Manhattan Island als charter bootkapitein geviet. Mijn naam is Captain Joe Shastay. Persoonlijk ben ik bijna 3500 charters aan het naderen.

Bio: Captain Joe Shastay, groeide op in Jersey City aan de oevers van de Hudson, waar hij op 5-jarige leeftijd begon met vissen vanaf die oevers.

Als een tiener doorzochte hij die kusten, het graven van aas van de moerassen, het verkennen van de kustlijn in een reeks van water-ambacht van Oar aangedreven rubber vlotten naar zijn huidige 23 voet zee waardig Mako Center console. Terwijl hij zijn biologie diploma met de nadruk op de visserij afstudeerde, werkte Kapitein Joe voor een milieu bedrijf genaamd Normandeau Associates, waar hij kon worden gevonden tagging, meten en veroudering gestreepte bas uit de wateren rond Manhattan. Een andere N.Y. state run studie betrokken veilig pompen van de magen van 200 honderd gestreepte bas om kennis van hun DIEETVOORKEUREN in de Hudson rivier en de New York Harbor estuarium te verwerven.

Ook werkzaam als de brand kapitein, op de brandweer boot van Jersey City “Lovero” Captain Joe is constant op de NYC havenwateren. Wat neerkomt op een veilige, deskundige, productieve reis voor u

De gebieden die we vissen lezen als het handboek van een Sightseer: het Vrijheidsbeeld , waar we 28 “-38” Stripers zullen vangen; en, voor het gebouw van de Verenigde Naties, vangen we een mix van Bass en blues met bodem en top water actie. Het panoramische uitzicht op de stad is gewoon ongelooflijk. De Brooklyn Bridge, de South Street Seaport en Ellis Island zijn allemaal binnen een gegoten lengte met onze rondleidingen.

Mijn Tours geven je niet alleen het Sight-seeing. Je krijgt ook 12 hengels om uit te kiezen, aas, kunstaas, koude dranken, snacks.